Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Ralf Edström lånas ut till TV4

Publicerad: 6 maj 2008, 13:39

Dags för ett klassiskt möte: Åtvidaberg-Degerfors i TV4 Sport. Då lånar kanalen in Radiosportens Ralf Edström som expertkommentator. – Hjärtat klappar otroligt mycket för båda lagen, säger Edström till fotbollskanalen.se.


Ralf Edström. Foto: TV4 Sport.

Radiosportens fotbollsexpert Ralf Edström fostrades i Degerfors IF och gick sedan till Åtvidabergs FF där han blev svensk mästare 1972.

På lördag möts de bägge anrika lagen i superettan. Matchen sänds i TV4 Sport som dagen till ära fått låna in Ralf Edström som expertkommentator.

– Vi är mycket glada över att få låna Ralf från Radiosporten vid just ett sådant här unikt tillfälle, det blir en kul och annorlunda happening, säger TV4:s fotbollschef Per Nunstedt till fotbollskanalen.se.

Edström hyser av förklarliga skäl varma känslor för båda klubbarna.

– Det ska bli otroligt roligt. Fotbollen betyder ju så mycket för de som bor i orterna. Och överlag är jag mycket förjust i småklubbar som sticker upp mot de stora jättarna, som Ljungskile i allsvenskan nu, säger Ralf Edström till fotbollskanalen.se.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.