Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Reklamare tror de är smartare än alla andra

Publicerad: 13 oktober 2011, 09:51

Anton Körberg visar reklam från hela världen i sitt nya program på TV11. Själv verkar han dock ganska mätt på just reklam. – Jag har sett så mycket reklam den senaste tiden så jag är i lite grann i chock, säger han till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

TV11

Anton Körberg leder nya All världens reklam Foto: TV11

På måndag är det premiär för ”All världens reklam” i TV11. Själva programidén är, precis som namnet antyder, att visa upp reklamfilm från alla världens hörn. Programmet har producerats av OTW och leds av Anton Körberg.
– En del av reklamerna är hysteriskt roliga, andra är tragiskt dåliga. Andra tänkvärda eller snygga, säger Anton Körberg.

Vad har du själv för relation till reklam?
– Jag har varit jävligt fascinerad av reklam hela livet. Sedan är reklamare rätt roliga. Med sina jättestora klockor och glasögon med fönsterglas tror de att de är smartare än alla andra.

Han fortsätter:
– När man ser en reklamfilm är det väldigt roligt att fundera på hur företag har gjort och hur de tänkt. Reklam blir fascinerande när man har det bakomliggande budskapet i åtanke.

Programmet kommer att sändas i 40 avsnitt. Premiäravsnittet sänds 19.00 på måndag.

Christian Ström

Ämnen i artikeln:

TV11

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.