Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Rekordstort intresse för Grammis

Publicerad: 8 januari 2008, 14:40

Eventbolaget Baluba och pr-byrån Mahir Pr var det nya team som skulle få Grammisgalan på fötterna igen. Intresset har hittills varit rekordstort bland journalister och allmänheten inför galan som hålls i morgon kväll.


I morgon går Grammisgalan av stapeln. Med nytt produktionsbolag i Baluba och ny pr-byrå i Mahir är förhoppningen att musikpriset ska bli populärt igen efter några år med dåliga tittarsiffror och vikande intresse från media. Hittills ser det ljust ut.

– Intresset för årets upplaga av Grammisgalan är rekordstort.   124 journalister är ackrediterade, vilket är mer än dubbelt så många jämfört med förra året, säger Charlotta Wågert, projektledare på Mahir och pressansvarig för Grammisgalan.

Nyheter med årets gala är att den hålls i Globen, att priset har ny design av Efva Attling och att folket har varit med och röstat.

– Vi har inte fått några siffror på röstningen än. Men jag har hört av projektledaren på Baluba att det har varit superstort intresse. En kul grej är att folk har röstat från 67 olika länder. Det visar om inte annat på att intresset har varit stort, säger Charlotta Wågert.

Grammisgalan sänds i morgon kväll kl 20.00 på TV4.

Linus Fremin

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.