Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Retroknallen: Farmen tillbaka

Publicerad: 14 februari 2012, 08:47

Naken-Janne

Foto: Aftonbladet Bild.

TV4 fortsätter damma av gamla koncept. Näst på tur är Farmen som börjar spelas in till sommaren. Programledare blir Linda Lindorff.


Ämnen i artikeln:

StrixFarmenTV4

– Jag älskar Farmen och har längtat efter det här programmet i flera år! Konceptet är suveränt och känns om möjligt ännu mer rätt i tiden nu. I en tid när många av oss lever våra liv konstant uppkopplade blir utmaningen så mycket större och mer spännande att bo på en enslig gård ute i skogen utan el, rinnande, vatten eller uppkoppling, säger Linda Lindorff i ett pressmeddelande.

Senast Farmen gick i rutan var 2004 och programmet snittade då på en publik över miljonen. Nu återvänder alltså programmet som skapat nöjesprofiler som Naken-Janne och Farmen-Qristina.

– Farmen är ett av de mest engagerande programmen som vi någonsin har haft på TV4 så det känns väldigt kul att få väcka liv i detta igen. Jag ser fram emot att se nya deltagare axla utmaningen att på bästa vis sköta en gård och samtidigt ingå i ett spännande socialt spel, säger Fredrik Arefalk, programchef TV4 i en kommentar.

Farmen produceras av Strix.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

StrixFarmenTV4

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.