Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Robins statuslyft

Publicerad: 10 juli 2008, 10:55

Efter vårens succé kör SVT en ny säsong av talkshowen ”Robins” redan i höst. Programledaren Robin Paulsson ser det som ett statuslyft. – Det är en bekräftelse på att cheferna gillar programmet och vill satsa på det, säger han till Aftonbladet.


Robin Paulssons talkshow "Robins" är en hit. Foto: SVT.

Tidigare har det gått ett år mellan säsongerna av ”Robins”, men efter vårens framgångar har SVT beslutat att sända en ny omgång av programmet redan i höst – tio program med start i oktober. Det blir fjärde säsongen.

Robins nådde 1,1 miljoner tittare i finalen i våras och Robin Paulsson ser SVT:s beslut som ett erkännande, skriver Aftonbladet.

– Det är en bekräftelse på att cheferna gillar programmet och vill satsa på det. SVT talar ju ofta om att man vill satsa på mer långgående program, det hade ju varit roligt om vi blir ett av dem, säger Robin Paulsson, som meddelar att han kommer att plocka in en ny ”sidekick”.   Vem det blir återstår att se.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.