Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Roliga klipp TV4:s nya familjeunderhållning

Publicerad: 29 oktober 2012, 13:44

Martin Timell.

Foto: TV4.

TV4:s nya familjeunderhållning i vår blir "Sveriges roligaste klipp" där Martin Timell delar ut 50 000 kronor varje vecka till det roligaste klippet.


Ämnen i artikeln:

Martin TimellTV4

På 1990-talet var det Jan "Loffe" Carlsson och Grynet Molvig som guidade  TV3:s tittare bland roliga klipp i "Låt kameran gå", baserat på den  amerikanska långköraren "America's Funniest Home Videos".

Nu dammar TV4 av en liknande idé när de lanserar det nya programmet "Sveriges roligaste klipp" med Martin Timell som programledare.
Varje vecka kommer 50 000 kronor delas ut till det roligaste klippet.

– Explosionen av smarta mobiler de senaste åren har gjort att var och  varannan svensk har en videokamera i sin ficka. Det tror jag har gjort  att det finns massor av roliga klipp som inte kommit fram i ljuset. Så  nu uppmanar jag alla som har klipp där hemma att skicka in det till oss  och ta chansen att vinna en rejäl slant varje vecka, säger Fredrik  Arefalk programchef TV4 i en kommentar.

"Sveriges roligaste klipp" har premiär under våren 2013 och produceras av Titan Television.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

Martin TimellTV4

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.