Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Rosa Bandet-galan görs om

Publicerad: 6 september 2013, 09:02

Kristin Kaspersen och Tilde de Paula blir galans programledare.

Rosa Bandet-galan görs om. Insamling ska i stället ske till alla typer av cancersjukdomar i den nya galan ”Tillsammans mot cancer”, som sänds i TV4-gruppens kanal Sjuan.


Ämnen i artikeln:

Rosa BandetSjuan

Galan, som sänds i Sjuan måndagen den 28 oktober,  är kulmen på Rosa bandet-kampanjen som färgar hela Sjuan rosa under  oktober och är en del av TV4-Gruppens samarbete med  Cancerfonden. Men galan denna gång kommer inte bara att handla om bröstcancer utan alla typer av cancerformer.

Programledare är Tilde de Paula och Kristin Kaspersen.

– Flera i min närhet har drabbats av cancer i år så detta är ett  ämne som står mig nära. Därför blev jag väldigt glad när jag blev  tillfrågad att leda galan ihop med Tilde. Vi är många som känner någon  nära som drabbats och vi vet att inget bidrag är för litet i den stora  kampen mot cancer, säger Kristin Kaspersen i en kommentar.

Under  galan kommer tittarna att få följa patienter med olika diagnoser men  också möta forskare i sitt dagliga arbete i kampen mot cancer.

– Vi har  arbetat länge för att kunna arrangera en gala som engagerar alla som  drabbas av cancer och vi är så glada för att det nu blir verklighet  tillsammans med Tv4-gruppen.
Det är ett viktigt steg i vårt arbete med att bredda kommunikationen  från att handla om enskilda cancerdiagnoser till att handla om cancer i  stort, säger Stefan Bergh, Cancerfondens generalsekreterare.

Ämnen i artikeln:

Rosa BandetSjuan

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News