Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Så blir Almenäs nya travshow – med Brolle

Publicerad: 1 mars 2011, 08:32

Resume.se har tidigare avslöjat att Jessica Almenäs får ett nytt uppfräschat travprogram i TV4. Nu släpps detaljerna. Programmet heter ”Vinnarfesten”, och vid sin sida får programledaren – Brolle. – Det känns jättekul att få leda Vinnarfesten och extra roligt blir det att jobba ihop med Brolle, säger Jessica Almenäs.


Ämnen i artikeln:

Jessica AlmenäsTV4

Jessica Almenäs. Foto: TV4.

Programmet ska visa upp människor som vunnit på V75 och som förverkligat sina drömmar. En person kommer också att ha chansen att bli ”Återvinnaren” genom att tippa vinnaren i ett givet travlopp. Programledare blir som Resume.se tidigare rapporterat Jessica Almenäs och vid sin sida får hon – Brolle.

– Det känns jättekul att få leda Vinnarfesten och extra roligt blir det att jobba ihop med Brolle. Det är spännande att göra något helt nytt – ett underhållningsprogram med V75 som är det häftigaste spelet som finns, säger Jessica Almenäs i en kommentar.

Satsningen är den största enskilda satsningen på ett travprogram på TV4.

– Vinnarfesten har alla förutsättningar för att bli ett mycket uppskattat program, både av redan frälsta travälskare men också av andra tittare. Det är väldigt kul att Brolle och hans husband kommer att vara med varje lördag och bjuda på skön musik, säger Johan Edlund, exekutiv producent för travet inom TV4-Gruppen.

Vinnarfesten startar den 19 mars klockan 18.00 i TV4 och sänds live från Skeppsbron på restaurang Pontus by the Sea.

Produktionsbolag bakom programmet är OTW där Jessica Almenäs är anställd.

Christian Ström

Ämnen i artikeln:

Jessica AlmenäsTV4

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.