Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Så blir MTG:s hösttablå

Publicerad: 11 juni 2013, 11:11

Maria Montazami har blivit på gränsen till folkkär genom sin medverkan i "Svenska Hollywoodfruar" i höst får hon ett eget program i TV3. Där träffar hon svenska profiler i ett hus på västkusten. MTG blandar nyheter med säkra kort i sin hösttablå.


Ämnen i artikeln:

TV3TV6MTGTV8

"Maria möter" så lyder den preliminära titeln på Maria Montazamis egna tv-program i TV3. I sex timslånga avsnitt kommer hon att bjuda svenska profiler som hon är nyfiken på till ett sommarhus på Västkusten. Maria Montazami återfinns även i "Svenska Hollywoodfruar" som får en sjunde säsong i höst.

Andra nyheter i MTG:s programutbud är "Att vara" som kommer att sändas i åtta avsnitt med den svenske skådespelaren Björn Kjellman. Här kommer skådisen att byta roller med några av Sveriges främsta celebriteter. Programmen kommer att avslutas med att kändisen sitter och intervjuar sig själv i form av Björn Kjellman.

P3 Dokumentär har blivit en poplär och journalistisk följetong i Sveriges Radio. I höst gör dokumentärmakarna Fredrik Johnsson och Kristofer Hansson krimdokumentärer i tv. "Brottskod" kommer att sändas i åtta avsnitt och bland annat berätta historierna om "Örnligan", Konstkuppen mot Moderna museet och jakten på utbrytarkungen Ioan Ursut.

TV3-veteranen Renée Nyberg gör en ny satsning i "Renées rubriker" som tar upp aktuella händelser och människoöden till diskussion.

En annan TV3-nyhet är "TV-tuben" med Tobias "Tobbe trollkarl" Blom. Som Resumé tidigare kunde avslöja har TV3 lyckats knyta till sig tv-profilen från TV4. Här kommer han att visa galna Youtubeklipp som ska analyseras och återges i en sketch av svenska komiker.

TV3 satsar också på "Sommartider" – en sketchbaserad humorserie om svenskars semestervanor (och –katastrofer). Kända svenska komiker bidrar till underhållningen och för manus står bland annat Jacob Seth-Fransson (Solsidan).

I TV6 gör Paradise Hotel comeback för en tredje säsong i kanalen. Här återfinns också utländska nytillskott såsom humorserien "1600 Penn", "American Dad", "Defiance" och "Never Ever (do tis at holme"

I TV8 tar Patrick Grimlund över "Draknästet" medan skådespelaren Pia Johansson får förtroendet att leda den nya satsningen "Här är ditt kylskåp".

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

TV3TV6MTGTV8

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.