Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Så många såg Storåkers tv-debut

Publicerad: 16 februari 2011, 12:14

Igår var det premiär för Bukowskis på TV8. Programmet sågs av 106 000 tittare. – Det är ett sätt att bjuda in fler och fler till Bukowskis, säger auktionshusets vd – reklamprofilen Michael Storåkers.


Ämnen i artikeln:

Michael StoråkersTV8Bukowskis

Foto: Resumé

Det finns idag ett stort intresse för program om antikviteter och konstföremål. Något Tv-kanalerna och produktionsbolagen inte varit sena att uppmärksamma. För Bukowskis är tv-programmet en möjlighet att få visa upp sin verksamhet.

– Det är ett sätt att bjuda in fler och fler till Bukowskis och att få nå ut med vad det är vi gör, säger Michael Storåkers, som även är arbetande ordförande på Storåkers McCann.

Bukowskis har tidigare fått flera förfrågningar från tv-kanaler och produktionsbolag om att göra ett program om auktionshuset.

– Vi har fått förfrågningar av tv-kanaler och flera produktionsbolag, det här är ingenting som vi initierat.

Han vill inte spekulera i vilken effekt programmet kan ha för Bukowskis utan menar att det är någonting som kommer att visa sig med tiden.

Vad tycker du själv om programmet?
– Jag är inte med så mycket men jag tycker att de experter som är med i programmet gör ett mycket bra jobb.

Bukowskis produceras av Titan och lockade igår flest tittare av alla TV8:s program.

Christian Ström

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.