lördag23 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Så mycket rikare blev TV4-profilen

Publicerad: 25 juli 2013, 13:57

Patrick Ekwall Foto: TV4

Under 2012 hade Patrick Ekwall ett hektiskt år med Fotbolls-EM i Polen och Ukraina samt flera moderatorsjobb. Årsredovisningen visar även att resultatet för hans resultat fått sig en rejäl skjuts.

Ämnen i artikeln:

Patrick EkwallTVTv-branschen

ART

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Patrick Ekwall är mest känd som programledare för TV4:s fotbollssändningar. Han bloggar även för fotbollskanalen.se, skriver krönikor i Expressen. En tidning där han nyligen startade ett podcastsamarbete med krönikören Mats Olsson.

Sedan 2000 driver Patrick Ekwall det egna bolaget "Mr Exclusive in Sports Media". Fjolåret blev starkt enligt årsredovisningen.

Bolagets omsättning ökade till 4,4 miljoner kronor jämfört med 3,3 Mkr året innan medan resultatet före skatt växte från 0,4 Mkr till 0,7 Mkr. Det skriver Dagens Industri

– Det enda jag vet är att jag har jobbat jävligt mycket och det är nog det som ligger bakom för mina avtal har löpt på som vanligt, säger Patrick Ekwall till Dagens Industri och påpekar att den ökande omfattningen av moderatorsjobb kan ligga bakom resultatförbättringen.

Precis som under 2011 plockade Patrick Ekwall ut 250.000 kronor i utdelning från bolaget. Detta innebär att han totalt sätt tagit drygt en miljon kronor de senaste åren.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev