Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Så ska Filip och Fredrik ta revansch

Publicerad: 24 februari 2014, 12:29

Fredrik Wikingsson och Filip Hammar

Foto: Kanal 5

Efter de måttliga framgångarna för programmen Hissen och Nugammalt tänker nu Filip och Fredrik gå tillbaka till rötterna för att ta revansch.


Ämnen i artikeln:

Filip och FredrikKanal 5

– Vi ger oss själva underkänt för 2013, säger Filip Hammar till Aftonbladets nöjesbladet.

2013 var inget kanonår för Filip Hammar och Fredrik Wikingsson. Under våren rönte de måttliga tittasiffror med sin intervjuserie Hissen och sommarens och höstens satsning på Nugammalt las ner när tittarsiffrorna i det närmaste halverats.

Men nu tar duon nya tag med programmet La Bamba, där Filip Hammar ska testa yrken och livsstilar ivrigt påhejad av Fredrik Wikingsson.

Bland annat ska han vara pastor i Memphis, leva andligt med munkar på ett silent retreat, träna ett basketlag och försöka bli älskad av ungdomar i problemområdet Compton, blir dominerad av en dominatrix och leva som en cowboy i Arizona.

– Det är Filip och Fredrik ute på äventyr. Vi måste tänja på gränserna och möta människor. Det är det vi tycker är roligast och gör bäst, säger Filip Hammar till Nöjesbladet.

"La Bamba med Filip och Fredrik" har premiär på Kanal 5 den 17 mars

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Filip och FredrikKanal 5

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.