Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

SBS Discovery köper hockeyslutspelet

Publicerad: 30 maj 2013, 08:19

Det blir inget hockeyslutspel i TV4 nästa år.
SBS Discovery har köpt rättigheterna.


Ämnen i artikeln:

ElitserienSBSSBS DiscoveryKanal 9

TV4 Gruppen renodlar portföljen och har gjort sig av med bland annat fotbollslandskamper och nu även SM-slutspelet i ishockey.

Fri tv-rättigheterna har köpts av SBS Discovery. Precis som  i år kommer kvarts- och semifinalerna att delas mellan SBS  Discovery-kanalerna Kanal 5 och Kanal 9 och betalkanalen C  More.

–  Elitseriens slutspel i den nyblivna  världsmästarnationen Sverige är fantastisk underhållning och en riktigt  tung rättighet. Sport av nationellt intresse är en del i den  tillväxtstrategi som vi följer. Elitseriens slutspel utgör en hörnpelare  i vår satsning. Vi påbörjar redan idag arbetet med att skapa så  attraktiva sändningar som möjligt. Både för våra tittare och annonsörer,  säger Calle Jansson, kanaldirektör på SBS Discovery Media, i ett pressmeddelande.

SBS Discovery-kanalerna Kanal 5 och Kanal 9 har tidigare sänt Elitserieslutspelet under åren 2007-2010, samt våren 2013.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.