Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

SBS värvar Hasse Backe från TV4

Publicerad: 17 juli 2014, 09:17

Hasse Backe.

Foto: TV4.

Under Fotbolls-VM har Hasse Backe hyllats för sina insatser i TV4. Nu knycker konkurrenten SBS Discovery honom. – Hans erfarenhet, fotbollskunskap, ledaregenskaper och kontaktnät kommer att vara en enorm tillgång för oss, säger sportchefen Emir Osmanbegovic.


Ämnen i artikeln:

SBS DiscoveryAnders SvenssonHasse BackeEmir Osmanbegovic

Hasse Backe har varit TV4:s fotbollsexpert under ett antal år. Men nu ansluter han till SBS Discovery som har köpt rättigheterna till Sveriges samtliga EM-kvalmatcher.  

– SBS Discoverys sportsatsning ser spännande ut och jag är glad att vara en del av den, säger Hasse Backe i en kommentar.  

Sedan tidigare är det känt att programledaren Karin Frick, kommentatorn Niklas Jarelind och reportern Nora Henriksson värvats till SBS Discovery TV. Dessutom kommer Anders Svensson, som nyligen lämnade landslaget, att jobba som expertkommentator.

– Nu har vi vårt team på plats och nu kan vi fokusera ännu mer på innehållet och paketeringen. Vi längtar till EM-kvalet och hoppas kunna erbjuda tittarna den bästa fotbollsunderhållningen, säger Emir Osmanbegovic i ett pressmeddelande.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.