Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Schulman ersätter Hakelius i "Kvällsöppet"

Publicerad: 30 januari 2008, 14:24

Dagens tv-bomb: Johan Hakelius lämnar ”Kvällsöppet” i TV4. I stället får Lennart Ekdal en ny parhäst: Alex Schulman. – Han har bundit sig för 3-4 program till att börja med, säger Lennart Ekdal till Resume.se.


Alex Schulman, som bland annat arbetar för Aftonbladet, hoppar in i "Kvällsöppet" i TV4 under våren.

”Kvällsöppet” i TV4 att förlängas med fler program under våren och fortsätta ända fram till maj. Johan Hakelius kommer inte att kunna fortsätta som Lennart Ekdals ”sidekick” på grund av andra åtaganden. Resume.se kan avslöja att TV4 i stället har kallat in Alex Schulman som Ekdals nye parhäst.

– Det var inlagt tio avsnitt från början, men nu har det bestämts att vi kommer att köra hela våren, 12-14 program till. Det beror på att det har gått så bra och det är roligt, säger Lennart Ekdal som bekräftar Resume.se:s uppgifter.

– Johan Hakelius gör sitt sista program i kväll eftersom han kommer att ha andra åtaganden under våren.

Hakelius ersättare Alex Schulman kommer att presenteras under sändningen.

– I den rollen vill vi ha en person som väcker känslor och som parar busstreck med viss insikt. Jag tror att Alex kommer att klara det bra, säger Lennart Ekdal.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.