Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Schulman leder skandalsåpan

Publicerad: 27 maj 2010, 14:04

Från Aftonbladets webb-tv "Schulman Show" – till Paradise Hotel. Alex Schulman blir programledare för skandalsåpan i TV6.


Ämnen i artikeln:

Alex SchulmanParadise Hotel

Alex Schulman. Foto: Resumé.

Paradise Hotel, som produceras av Mastiff – där för övrigt Alex Schulmans sambo Amanda Widell jobbar – kommer tillbaka med en ny säsong i höst.

TV6 jagar nya singlar för skandalsåpan som den här gången spelas in vid Colombias karibiska kust i området Tayrona National Park.

Det har under en tid ryktats om att Alex Schulman ska ta över programmet. Resume.se har sökt honom i en vecka, i dag bekräftas uppgifterna.

– Alex Schulman har en stark, intressant karaktär. Han brinner verkligen för Paradise Hotel och har en massa idéer kring hur han kan utveckla programledarrollen, säger Max Lagerbäck, preschef för MTG TV, till Resume.se.

Tilde Fröling var programledare förra säsongen.

Det blir den fjärde upplagan som visas i höst. TV4 sände två säsonger innan TV6 blåste nytt liv i programmet den gångna säsongen.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Alex SchulmanParadise Hotel

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.