Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Seinfeld gör tv igen

Publicerad: 26 februari 2009, 15:44

Komiker, kändisar och idrottare ska lösa folks äktenskapsproblem.
Det blir en realitykomedi, försäkrar Seinfeld.


Ämnen i artikeln:

NBCJerry Seinfeld

Det är snart elva år sedan som sista avsnittet av Seinfeld visades. Sedan dess har Jerry Seinfeld jobbat som ståuppkomiker, gjort film (Bee Movie), reklam och gjort inhopp i 30 Rock.

Nu återvänder han till tv-rutan på allvar. Tillsammans med Oprah Winfreys producent Ellen Rakieten har han sålt in ett nytt realityformatet som går under namnet "The Marriage Ref", enligt Hollywoodwood Reporter.

Sex en timme långa avsnitt är beställda av NBC, som sände Seinfeld under nio år, och serien ska börja sändas till hösten.
Upplägget är att en jury med diverse kändisar ska bedöma folks äktenskapsproblem och ge tips hur de ska lösas. Jerry Seinfelds roll blir bakom kameran men Ellen Rakieten lovar att Seinfelds ska bidra med sin röst.

NBC-chefen Ben Silverman säger att det nya programmet är en pendang till Seinfelds 90-talssitcom. Seinfeld gifte sig strax efter att singelserien Seinfeld slutade och de sista åren har han använt sina erfarenheter av äktenskapet i sina ståuppframträdanden.

Jerry Seinfeld själv försäkrar att det inte blir terapireality.
– Efter nio års äktenskap har jag upptäckt den komiska potentialen i ämnet är ganska stort.

Billy Andersson

Redaktör magasin

billy.andersson@resume.se

Ämnen i artikeln:

NBCJerry Seinfeld

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.