Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Serneholts svar på Lokets kritik

Publicerad: 8 augusti 2013, 09:11

Bingolottos före detta programledare Leif ”Loket” Olsson, Jan Bylund och Lasse Kronér gick nyligen till angrepp mot programmets nya upplägg. Kritiken handlade bland annat om att livemusik plockats bort som ett stående inslag. Bingolottos nya programledare Marie Serneholt håller inte med.


Ämnen i artikeln:

Marie SerneholtLasse KronérBingolotto

Bingolotto har strax säsongspremiär. Nymodigheter är bland annat att en  mindre del av publiken får stå upp och att bingospelet ska hamna mer i  fokus.  Livemusik har också bytts ut mot en panel som ska diskutera  aktuella ämnen, enligt Expressen.

Målsättningen är att locka fler och yngre tittare.

Bingolottos  före detta programledare Leif ”Loket” Olsson, Jan Bylund och Lasse  Kronér är dock kritiska till förändringarna och har också kommenterat  detta i kvällspressen.

Leif ”Loket” Olsson sade bland annat:
– Jag gissar att det är för att de inte vill ha äldre människor längre. Det är löjligt och fruktansvärt dumt.

Den nya programledaren Marie Serneholt tycker att Bingolotto är ett fantastiskt program.
–  Alla har rätt att tycka till om programmet. Jag hoppas att så många som  möjligt tittar på premiären nu på söndag, det är det jag har fokus på  just nu, säger hon.

Hon menar också att premiären ändå har livemusik genom bandet State of drama:
–  Vad som händer från vecka till vecka vet man aldrig. ”Bingolotto” är  ett fantastiskt program där allt kan hända, säger Marie Serneholt.

Bingolotto har premiär i Sjuan på söndag.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.