Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Settman får tillbaka Settman.se

Publicerad: 8 februari 2010, 12:34

Välkommen till Sveriges bästa dejtingsajt för kvinnor. Den hälsningen möts man av om man knappar in Settman.se i sin webbläsare. Men nu har tv-profilen Peter Settman åter fått kontrollen över domänen.


Ämnen i artikeln:

Peter Settman

Peter Settman. Foto: Resumé

Det var när Peter Settman bytte webbhotell för ett år sedan som han blev av med sitt domännamn. Det tog dock inte lång tid innan han blev kontaktad av en person som ville sälja Settman.se till Peter Settman.

Men Peter Settman ville inte betala och vände sig till Stiftelsen för internetinfrastruktur för att försöka få tillbaka rätten till sitt namn.

Di.se rapporterar nu att stiftelsen ger Settman rätt. De skriver i sitt beslut att Peter Settman är en känd tv-personlighet och när man söker på hans efternamn finns inga andra relevanta kopplingar.

Den person som tog över domänen har inte heller bedrivit någon verksamhet mer än att lagt upp hälsningsfrasen på sidan kompletterad med information om att sidan är under uppbyggnad.

Tobias Rydergren

Ämnen i artikeln:

Peter Settman

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.