Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Shoot Sthlm visar Carola med utslagen tand

Publicerad: 6 december 2007, 11:47

Producentbolaget Shoot Sthlm har bara varit i gång i tre månader. Men redan i kväll visas deras produktion, ”Carolas resa mot jul”, i TV4. – De som vill se Carola med en utslagen tand i en tandläkarstol i Tel Aviv bör kolla, säger Martin Forsström på Shoot Sthlm.


Carola ser framemot jul. Foto: TV4.

Shoot Sthlm startade i augusti och består av de fyra grundarna, vd Cecilia Nilsson, Martin Forsström, Andreas Segerfeldt och Mattias Holmer, som alla har titeln producent.

Några av Shoot Sthlms kunder är Universal, Absolut och Världsnaturfonden WWF. Redan i kväll visas deras produktion ”Carolas resa mot jul”.

– Vi var egentligen uppe på Universal i ett annat ärende, men så visade det sig att Mattias hade jobbat med henne för tio år sedan och helt plötsligt fick vi det uppdraget, säger Martin Forsström.

Man gav Carola och hennes stylist Rickard Engfors varsin kamera. Det resulterade i helt unikt material om storstjärnan, enligt Martin Forsström.

– De som till exempel vill se Carola med en utslagen tand i en tandläkarstol i Tel Aviv med ett stort leende på läpparna bör kolla.

Enligt Martin Forsström har Shoot Sthlm genererat 4 miljoner kronor i intäkt efter bara tre månader. Han tror mycket av framgången beror på deras långa erfarenhet.

– Vi tog med oss flera kunder in i företaget vilket har hjälpt. Vi har lång erfarenhet och har jobbat med många genom åren och det har lett till ringar på vattnet och fler kunder, säger han.

Vad är det som särskiljer er från andra?
– Vi här är alla producenter i grund och botten. Med åren har vi blivit prestigelösa och låter våra kunder få igenom mycket av sina idéer. Det har lett till jobb med produktionsbolag som annars inte släpper in någon, säger Martin Forsström.

På lördag visas även Shoot Sthlms inspelning av ”Ladies Night” på TV3.

Linus Fremin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.