Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Skavlan till BBC

Publicerad: 16 maj 2011, 08:10

BBC Entertainment köper in ”Skavlan”. Programmet kommer att sändas i hela Norden från den 1 juli. – Det är en ära att bli en del av BBC Entertainments fredagsunderhållning, säger programledaren Fredrik Skavlan i en kommentar.


Ämnen i artikeln:

Fredrik SkavlanBBC

Fredrik Skavlan Foto: Carl-Johan Söder/SVT

BBC Entertainment kommer i sommar att sända de ”Skavlan”-program som sänts under vintern och våren 2011. I ett pressmeddelande säger programledaren Fredrik Skavlan:
– Det är en ära att bli en del av BBC Entertainments fredagsunderhållning i de fem nordiska länderna, framförallt eftersom jag beundrat BBC sedan jag var barn.

Han fortsätter:
– Med BBC Entertainment blir det även möjligt för nordiska tittare utanför Sverige och Norge att se programmet. Detta känns extra roligt eftersom vi fått många förfrågningar från andra nordiska tittare som frågat varför de inte haft tillgång till programmet. Nu kan dessa även se showen och svenskar och norrmän kan fortsätta med sin fredagsvana, säger Fredrik Skavlan.

Programmet kommer att sändas på fredagar kl.21.30.

Christian Ström

Ämnen i artikeln:

Fredrik SkavlanBBC

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.