Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Sladjan hänger löst

Publicerad: 27 maj 2011, 08:23

Fotbollsexperten Sladjan Osmanagic kan vara på väg bort från Viasat Sport. Hans kontrakt går ut nu i sommar. Varken han själv eller sportchefen Per Tellander vill säga något om framtiden.


Ämnen i artikeln:

Sladjan OsmanagicPer TellanderViasat Sport

Sladjan Osmanagic. Foto: Viasat.

Sladjan Osmanagic var en av rekryteringarna i Viasats stora värvningsoffensiv sommaren 2008. Han hämtades från SVT och skrev på ett treårskontrakt.

Enligt vad Resume.se erfar är han på väg bort från Viasat – kontraktet går ut nu i sommar och Sladjan Osmanagic har hamnat offside i studion – han får sitta vid ett eget bord, avsides.

Under första Champions League-semifinalen mellan Real Madrid och Barcelona tidigare i våras blev det dålig stämning i Viasat-studion i sändning när experterna Bosse Pettersson och Sladjan Osmanagic rök ihop verbalt – en obekväm situation för Viasat som man tvingats hantera.

Sladjan Osmanagic säger till Resume.se att det hela var olyckligt men att det var en tillfällig incident och att han och Bosse Pettersson är goda vänner.

– Det har ju Bosse sagt till er också tidigare. Vi är kompisar, säger Sladjan Osmanagic till Resume.se.

Sladjan Osmanagic vill inte säga något om sin framtid hos Viasat Sport.

– Det är en sak mellan mig och Viasat, säger han.

Sportchefen Per Tellander bekräftar att kontraktet går ut, men han har inga kommentarer på frågan om han tänker förlänga med Sladjan Osmanagic.

Viasat kraftsamlar för övrigt för fullt inför lördagens Champions League-final mellan Manchester United och Barcelona.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.