Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Sladjan skriver fotbollsdeckare

Publicerad: 6 oktober 2008, 13:28

Sladjan Osmanagic är aktuell med ett nytt program på nya kanalen  Viasat Fotboll. Samtidigt skriver han fotbollsdeckaren ”Spelets hemlighet”.


Sladjan Osmanagic. Foto: Peter Willebrand.

Sladjan Osmanagic berättar för Resume.se att boken är klar till hälften. Journalisten Andreas Hermansson är medförfattare och den skönlitterära deckaren blir något av fotbollens svar på ”Da Vinci-koden”. I blickfånget står Fifa som i boken utmålas som en korrumperad organisation som styrt utgången av flera VM-turneringar

Sladjan Osmanagic och Andreas Hermansson har varit i kontakt med flera bokförlag och siktar på att  deckaren– med arbetsnamnet ”Spelets hemlighet” – ska komma ut till sommaren.

Sladjan har många järn i elden. Han är expert under Champions League-sändningarna och får ett nytt program tillsammans med Glenn Hysén – premiär 21 oktober.

– Programmet heter ”Lilla karlavagnen” och blir en bra uppföljning på matcherna. Tittarna kommer att kunna mejla in frågor, säger Sladjan Osmanagic.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.