Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Sofi Fahrman gör TV3-program

Publicerad: 30 april 2010, 08:00

Sofi Fahrman dyker upp som programledare i TV3 senare i vår. Aftonbladet-profilen leder ett specialprogram från New York inför premiären av ”Sex and the City 2”.


Ämnen i artikeln:

TV3Sofi Fahrman

Sofi Fahrman. Foto: Resumé.

Sofi Fahrman har den senaste tiden jobbat med hemliga tv-inspelningar i New York. Resume.se kan avslöja att det handlar om ett program som ska sändas i TV3 sista veckan i maj, inför premiären av nya ”Sex and the City”-filmen. TV3 kommer även i samband med filmpremiären att börja sända tv-serien ”Sex and the City” på nytt.

Sofi Fahrman ska gå i ”Sex and the City”-gängets fotspår på heta inneställen och i trendiga butiker på Manhattan där hon även träffar skådespelarna.

Sofi Fahrman vill inte berätta något om programmet, mer än att det kommer att sändas i TV3. För henne är det ett extrajobb vid sidan om.

Hur ser du på framtiden? Hur länge stannar du på Aftonbladet?
– Jag trivs otroligt bra på Aftonbladet och min plan är att stanna där tills dom tröttnar på mig, säger Sofi Fahrman till Resume.se.

Sofi Fahrman ledde för några år sedan programmet Sofis Mode på Kanal 5 och har haft programmet ”Sofi in the City” på Aftonbladets numera nedlagda tv-kanal.

Hon gör även webb-tv och är ansiktet utåt för Aftonbladets bilaga Sofis Mode.

Läs mer

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

TV3Sofi Fahrman

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.