Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Sparprogram på Kanal 5?

Publicerad: 23 november 2009, 14:13

”Hur rik vill du bli?”. Så heter ett Strix-format som kan bli aktuellt för Kanal 5. – Det stämmer att vi tittar på ett format som har det arbetsnamnet, säger presschefen Dan Panas.


Ämnen i artikeln:

StrixDan PanasKanal 5

Kanal 5 och Strix har planer på sin egen variant av Lyxfällan: programmet ”Hur rik vill du bli”.

Där ska personer få privatekonomisk experthjälp för att äntligen komma igång med sitt sparande.

”I ett nytt TV-program kommer våra ekonomiska experter att kunna hjälpa dig att komma närmare de visioner som idag känns orealistiska genom att hjälpa dig spara till din egen framtid. Allt är möjligt med rätt hjälp!”, skriver Kanal 5 i en annons på hemsidan där man söker efter folk till programmet.

”Vi letar efter dig, singel, par eller familj, som helt lever i nuet och skjuter tankarna på ett sparkapital framför dig. Är det ett hus i Marbella eller en egen fårfarm som hägrar vid ålderns höst? Drömmer du om att starta eget eller vill resa jorden runt? Alla har vi våra tankar om framtiden.

Det är dock oklart hur det blir med programmet.

– Det stämmer att vi tittar på ett format som har det arbetsnamnet. Men det är för tidigt att säga om eller när det ska sändas, säger Kanal 5:s presschef Dan Panas till Resume.se.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

StrixDan PanasKanal 5

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.