Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Spoon gör tv-serie för Electrolux Home

Publicerad: 2 december 2013, 15:09

Louise Johansson och Niklas Sandberg

För att visa hur köksexperterna Electrolux Home jobbar med kök, gör contentbyrån Spoon tv-serien Kökspatrullen.


Ämnen i artikeln:

Electrolux Home

Spoon gör sedan tidigare redaktionellt tv-innehåll till Electrolux Homes sajt, i form av reportage, guider och trendspaningar. Rörlig bild har visat sig ha lätt får stor spridning i sociala medier. Nästa steg i satsningen är därför blir en tv-serie.

– Människors intresse för kök är minst lika stort på webben som framför TV:n, så därför passar formatet utmärkt till exempel på Facebook. Att få följa en familjs resa från ett gammalt och ofta dåligt optimerat kök till ett splitternytt och välplanerat sådant är lika roligt varje gång, säger Lars-Petter Steen, producent för serien i ett pressmeddelande.

I Kökspatrullen besöker mästerkocken Louise Johansson och köksexperten Niklas Sundberg från Electrolux Home familjer i akut behov av ett nytt kök. De nya köken är från Electrolux Homes köksvarumärke Sentens, med vitvaror från Electrolux och Husqvarna.

– Med Kökspatrullen vill vi visa hur vi kan hjälpa kunden att få ett nytt kök som inspirerar till matlagning. Att visa hur köket såg ut före och efter renoveringen tror vi gör att kunderna lättare kan se hur de skulle kunna förvandla sitt eget kök till ett nytt drömkök, säger Lena Söder, marknadschef på Electrolux Home i en kommentar.

Hittils är två avsnitt av serien publicerade.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Electrolux Home

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.