Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Stjärncastare går från Meter till Mastiff

Publicerad: 6 mars 2013, 08:13

Åsa Thurhammar ska bland annat casta Let's Dance

Åsa Thurhammar blir castingchef på Mastiff och ska bland annat ansvara för castingen till nästa Let's Dance


Ämnen i artikeln:

XMastiff

– Jag är rejält taggad, säger Åsa Thurhammar. Efter sex roliga år på Meter ser jag nu  fram emot nya utmaningar och att få utvecklas vidare på Mastiff.

Åsa Thurhammar vann 2011 Film & TV producenternas pris som Årets castare. Från och med den 1:e maj att börja hon arbeta på Mastiff som castingchef.

Hon kommer senast från Meter Television där hon under många årt bland annat varit castingansvarig för succéprogrammet Mästarnas Mästare.

-       Jag är otroligt glad över att Åsa har valt att börja på Mastiff och timingen hade inte kunnat vara bättre, säger Mastiffs vd Cem Yeter. Vi har goda förhoppningar att inom kort starta produktionen av ett stort underhållningsformat inom sportgenren, där Åsas kontakter och nätverk bland Sveriges idrottsprofiler kommer att vara ovärderliga.

Utöver att driva castingen av detta nya underhållningsprogram, så kommer Åsa även att ansvara för castingen av Let's Dance.

-       Vi har under flera säsonger prövat olika metoder med att casta Let's Dance. Nu vill vi ta ett rejält grepp om det inför nästa säsong och låta Åsa ansvara för hela castingen, så att det blir ett engagemang som pågår under hela året, på samma sätt som Åsa tidigare så framgångsrikt har jobbat med Mästarnas Mästare.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

XMastiff

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.