Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Stjärnduon lämnar Lyxfällan

Publicerad: 15 augusti 2008, 08:54

Programledarna Mathias Andersson och Charlie Söderberg lämnar TV3:s mest framgångsrika program Lyxfällan efter fyra säsongers succé. – De har haft en stor del i att programmet blivit en sådan framgång, säger TV3:s programchef Anders Knave till Resume.se. Men duon kan komma att göra comeback med ett nytt program nästa år.


Mathias Andersson och Charlie Söderberg lämnar Lyxfällan. Foto: TV3.

Mathias Andersson och Charlie Söderberg tyckte att tiden var mogen att hoppa av.

– De är två killar med utsökta egna karriärer med heltidsarbeten, de har gjort uppoffringar och det har varit ett himla pusslande för att de skulle få tiden att räcka till. Nu när programmet suttit som en smäck kände de att det var dags att sluta, säger Anders Knave.

TV3 har hittat två ersättare efter en casting – Elisabeth Fogelström och Lasse Hellström heter de nya programledarna som ska försöka bibehålla programmets popularitet.

Anders Knave tror att succén kommer att fortsätta. Han har sett de nya programledarna i aktion och säger att de är fullgoda ersättare.

Mathias Andersson och Charlie Söderberg kan dock dyka upp i TV3 framöver med ett annat program. Duon bollar idéer om program om hushållsekonomi som kan bli verklighet 2009.

Lyxfällan, som fått tv-priset Kristallen, är en av TV3:s mest lyckade programsatsningar på senare år och programmet har en högstanotering på 895 000 tittare.

Programmet fortsätter som vanligt på torsdagar i höst.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.