Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Stjärnproducent till Meter

Publicerad: 11 februari 2011, 10:05

Sven Stojanovic blir creative director på Meter Television efter 15 år som frilans. – En fantastisk möjlighet, säger han i en kommentar.


Ämnen i artikeln:

Meter Television

Sven Stojanovic. Foto: Pressbild.

Han är ytterst välmeriterad inom tv-branschen med flera tunga produktioner på nacken. Fem Melodifestivaler, fyra Eurovision och de flesta stora galor i Sverige har han jobbat med de senaste åren.

Nu går han till Meter där han får ett övergripande ansvar för produktionsdesign och kreativ utformning av alla format som bolaget producerar för svensk tv.

– Jag har alltid ”pushat på” för att driva utvecklingen och flytta fram gränserna, så att vi i Sverige ska ligga i framkant när det gäller just finish och paketering av produktioner. Att Meter nu skapar tjänsten där jag kommer kunna få arbeta med produktionskvalitet, form och design - i bästa tänkbara miljö - är en fantastisk möjlighet, säger Sven Stojanovic i en kommentar till sitt nya uppdrag.

På Meter Television gläder man sig åt sin tunga värvning.

– Vi är alla enormt glada över att kunna knyta Sven med hans gedigna erfarenhet och kompetens närmare till oss, vår verksamhet och våra produktioner och vi hoppas på detta sätt kunna stärka vår position ytterligare, säger Anna Rydin, vd för Meter Television och TV-chef för moderbolaget Metronome Film & Televisions svenska verksamhet, i ett pressmeddelande.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Meter Television

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.