lördag3 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Storpublik såg Hellman

Publicerad: 4 augusti 2010, 11:36

1,6 miljoner såg Jakob Hellman på gårdagens Allsång enligt MMS. Men Fredrik Virtanen kräver i dagens tv-krönika att producenten Gunilla Nilars ska avgå efter att hitten ”Vara vänner” klipptes bort från tv-sändningen.

Ämnen i artikeln:

Allsång på SkansenTVTv-branschen

FT

Fredrik Thambert


Jakob Hellman under gårdagens Allsång på Skansen. Foto: SVT.

– Det där får stå för honom. Jag tror faktiskt att det är själva programmet som våra tittare är intresserade av. Med all respekt för Jakob Hellman så tror jag inte att det var han som lockade de 400 000 extra som kollade på gårdagens program, säger Gunilla Nilars.

Förra veckans Allsång på Skansen sågs bara av runt 1,2 miljoner tv-tittare, lägst hittills i sommar, enligt MMS.

Fredrik Virtanens kritik mot Giunilla Nilars handlar om att Jakob Hellmans stora hit ”Vara vänner” klipptes bort från tv-sändningen. Istället visas den på webben för de som tittar på programmet där. I tv-rutan avslutades Allsången med en låt som Anders Lundin själv har skrivit. Fredrik Virtanen kallar den för ”medioker” och ”hemmasnickrad barnvisepekoral”.

– Anders gör en låt under de här åtta programmen och vi bestämde att det skulle passa väldigt bra att framföra den i gårdagens program, säger Gunilla Nilars.

– Man får inte glömma bort att det här är en allsång och det är flera artister som ska få uppträda. Vi kan inte göra ett program med bara Jakob Hellman, även om vi förstås är väldigt glada att han spelade hos oss.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev