Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Strömberg ändrar sina SVT-tips hos Expekt

Publicerad: 2 juni 2010, 14:35

Glenn Strömbergs VM-tips förbryllar. I egenskap av SVT:s expert tippade han i går Nigeria och Argentina vidare från Grupp B. I egenskap av spelbolagets Expekts expert i Sportbladet tippade han i går Argentina och Sydkorea. – Det där tipset får han göra som han vill med, säger Kjell Andersson på SVT-sporten till Resume.se.


Glenn Strömberg. Foto: Tobias Rydergren.

Glenn Strömberg är vid sidan av sitt uppdrag som expertkommentator i SVT även spelbolaget Expekts expert.

Strömberg kommer med olika bud i sina fotbolls-VM-tips – från grupp B tippar han, i ett SVT-inslag i går att Nigeria och Argentina ska gå vidare.

Men i Sportbladet i går, som Expekts expert, tippar han i stället att Argentina och Sydkorea tar sig vidare. Sydkorea som har det höga Expekt-oddset 13.00.

Vem ska man lita på? SVT-Glenn eller Expekt-Glenn?
– Jag tycker att du ska lita på SVT-Glenn, säger Kjell Andersson, redaktionschef på SVT-sporten.

Vad säger du om hans Expekt-uppdrag?
– Det har han haft länge och vi gick igenom det innan avtalet ingicks. Vi har fullt förtroende för Glenn som fotbollsexpert.

Men är det inte underligt att han tippar annorlunda för Expekt?

–  Det där tipset får han göra som han vill med. Det viktiga för oss är att han lever upp till avtalet med oss, och det gör han. Jag sitter i en konferens och kan inte prata mer nu, säger Kjell Andersson.

Enligt David Hagen på SVT Kommunikation är det normalt att tips kan förändras.

– Det beror på när programmen spelas in. Ett tips kan ju ändra sig över tid beroende på om det hänt något med lagen och spelarna. Vi ser inte att det är något konstigt, säger David Hagen.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.