Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag16.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

TV

Succéduon splittras

Publicerad: 25 februari 2008, 11:43

Anne Lundberg och Johan Wester vann ”På spåret” i stor stil. Men nu splittras succéduon. – Anne Lundberg har tackat nej till att medverka ytterligare en säsong, säger programmets projektledare Martin Sundborn till Resume.se.


Anne Lundberg och Johan Wester - vinnarduon som nu splittras. Foto: SVT.

I fredags fick Johan Wester och Anne Lundberg revansch för fjolårets finalförlust i    ”På spåret”. Wester och Lundberg tog en klar seger i årets final mot Lennart ”Hoa-Hoa” Dahlgren och    Cecilia Hagen.

SVT ville ha med vinnarduon även nästa säsong – men Anne Lundberg har tackat nej till en fortsättning.

– Hon tyckte att det fick räcka och tackar för sig. Hon har ju varit med två säsonger och vill gå ut med flaggan i topp. Det är naturligtvis tråkigt att vi inte får ha med henne igen, hon är en jättebra profil. Men samtidigt förstår jag henne, säger Martin Sundborn.

Johan Wester lär dock finnas med även i nästa upplaga av programmet.

– Vi vill ha tillbaka honom och han är också sugen. Vi får ha honom i någon annan konstellation, säger Martin Sundborn.

SVT, som precis har inlett arbetet med att hitta nya tävlande, vill även att Filip Hammar och Fredrik Wikingsson åtrekommer. Men komikerduon som befinner sig på jobb i USA, har ännu inte lämnat något svar.

Klart är i alla fall att Ingvar Oldsberg och Björn Hellberg fortsätter och att programmet, som är tillbaka någon gång i skarven november/december, kommer att fortsätta gå på fredagskvällar.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.