Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Succéproducent tar Baluba till Göteborg

Publicerad: 26 oktober 2012, 08:13

Daniel Lägersten

Foto: Pressbild

Produktionsbolaget Baluba öppnar kontor i Göteborg och tillsätter samtidigt Daniel Lägersten som chef för verksamheten. Han kommer närmast från SVT i Göteborg där han bland annat varit exekutiv producent till den kritikerrosade dramaserien "30 grader i februari".


Ämnen i artikeln:

Baluba

Som chef för Baluba Göteborg kommer Daniel Lägersten att ansvara för Baluba Göteborgs samtliga produktioner och utveckla talanger och idéer i västra södra Sverige.

Han kommer närmast från jobbet som Exekutiv Producent på SVT Göteborg och har bland annat jobbat med produktioner som
30 grader i februari, Starke man och Mot alla odds.

– Det finns mängder av talang och kunder i Göteborgsregionen, och genom att vi har fått över Daniel till Baluba har vi fått en fantastisk möjlighet att etablera Baluba på västkusten. Daniels erfarenhet och passion är en förutsättning för detta projekt och jag är otroligt glad och stolt över att han har blivit "balubian”, säger Balubas vd Erik Wahlberg.

Daniel Lägersten är förväntansfull inför det nya uppdraget.

– Jag ser fram emot uppdraget. Med Baluba i ryggen kan jag fokusera på att katalysera den kreativa kraft som finns i Göteborg och skapa det bästa innehållet som beställarna söker och bli den leverantör som gör skillnad, säger Daniel Lägersten

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Baluba

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.