Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Succéstart för Strömstedt

Publicerad: 9 oktober 2012, 07:55

Jenny Strömstedt.

Jenny Strömstedt hade i går premiär på sin självbetitlade pratshow ”Jenny Strömstedt” kl 23 i TV4. Programmet fick 275 000 tittare och en andel på 24,2, vilket är bättre än föregångaren ”Kvällsöppet”.


Ämnen i artikeln:

Jenny Strömstedt

Jenny Strömstedt hade i går premiär för sin självbetitlade pratshow  ”Jenny Strömstedt” kl 23 i TV4 och de preliminära tittarsiffrorna var  bra.

Programmet fick 275 000 tittare och en andel på 24,2 i målgruppen 12-59 år.

Det går att jämföra med föregångaren ”Kvällsöppet” vars premiär hade 220 000 tittare och en andel på 13,6.

– Jag trodde faktiskt att vi skulle få mycket bättre än Kvällsöppet. Jag kände att  det skulle funka då Jenny och redaktionen har gjort ett så bra arbete  inför detta, säger Viveka Hansson, programdirektör för nyheter på TV4.

– Att få så fina tittarsiffror så sent är överraskande då man slåss med  sängen. Att få en så bra andel är fantastiskt och responsen är högt över  förväntningarna.

Vad hoppas du på framåt?
– Jag tror man får räkna med att det kan vara svårt att ha så bra  tittarsiffror jämt, då det är sent på kvällen, men jag tror att det  kommer vara starkt i andel fortsättningsvis också.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

Jenny Strömstedt

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.