Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Supermodellen gör programledardebut

Publicerad: 17 december 2012, 11:02

Caroline Winberg och Jonas Hallberg leder Top Model Sverige

Foto: Pressbild TV3

Top Model Sverige är tillbaka i TV3. Svenska stjärnmodellen Caroline Winberg är tillsammans med superstylisten Jonas Hallberg på jakt efter Sveriges nästa stora toppmodell.


Ämnen i artikeln:

TV3Caroline WinbergTop Model

Ur högen av tusentals ansökningar från hoppfulla unga tjejer har 20 valts ut för att komma på intervju till Stockholm. Efter en hård gallring får de tio bästa flytta ihop i en lyxvilla i Los Angeles.

Caroline Winberg och Jonas Hallberg guidar och drillar tjejerna i olika utmaningar och berättar om modevärldens tuffa villkor. Till deras hjälp finns en benhård jury bestående av auktoriteter i modebranschen som varje vecka ger expertkunskaper och dömer inom sina respektive fält.

Varje vecka tvingas den som presterat sämst att lämna tävlingen tills endast en står kvar. Den lyckliga vinnaren blir inte bara Sveriges nya toppmodell, utan vinner även ett mycket åtråvärt pris.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.