Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Sven Melander ska intervjua partiledarna

Publicerad: 15 januari 2018, 09:13

Sven Melander.

Foto: Andreas Elgstrand

Sven Melander ska träffa samtliga partiledare i intervjuer inför valet. Samtalen kommer att sändas direkt på Facebook och Youtube.


Ämnen i artikeln:

Sven Melander

Skådespelaren och tv-personligheten Sven Melander har på senare år blivit en influencer i sociala medier. Hans sida på Facebook har exempelvis 129 000 följare. Nu ska han ge sig i kast med att intervjua partiledarna inför valet 2018. Samtalen går under vinjetten #votewithmelander som kommer handla mycket om demokrati och vad de olika partierna står för.
– Jag ser oerhört mycket fram mot att träffa alla partiledare. Det ska bli väldigt kul, säger Sven Melander i en kommentar.

Programmen görs av produktionsbolaget Drakflygaren.
– Vill man involvera människor i Sveriges politik på ett enkelt sätt, så måste man finnas tillgänglig på de plattformar där många är. Därför sänder vi det på Facebook och YouTube. Den direktkontakt som vi får där med tittarna är svårslagen, säger Johanna Liljegren, producent för projektet.

Läs Resumés helgintervju med Sven Melander här.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Sven Melander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.