lördag25 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

"SVT har dålig smak"

Publicerad: 28 januari 2011, 13:57

Aktuellt-ankaret Lennart Perssons klädval har varit en snackis de senaste dagarna. Nu får SVT: s stylister kritik av modeskaparen Camilla Thulin som vill fixa till hans stil.


Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Camilla Thulin sågar SVT. Foto: Karina Ljungdahl.

– Jag har tänkt ringa Lennart under en längre tid. Han är en stilig karl och ett sjukt bra ankare. Som stilpolis kan jag tänka mig att rycka ut och ta hand om honom, säger Camilla Thulin angående Aktuellt-ankaret Lennart Perssons outfit.

Nu planerar hon att söka upp Lennart Persson och ta på sig uppdraget att ge hans stil en metamorfas.

– Det märks att han inte är så intresserad av kläder. Det är förmodligen inte hans stylister heller. Kläderna sitter väldigt illa. Kostymen blir som en skokartong, säger Camilla Thulin.

Camilla Thulin anser att nyhetsankare bör ha klassiska skräddarsydda kläder gärna i snygga material och eleganta klagar. Hon är inte imponerad av SVT-stylisternas insats.

–SVT har dålig smak. Det här är skattepengar som kastas bort, säger Camilla Thulin.

Hur bör ett nyhetsankare vara klädd?

– Det ska vara klassiskt och välskräddat. En snygg och korrekt klädsel som inger pondus. I värsta fall tar de illasittande kläder fokus från vad Lennart säger. Man slutar lyssna. Jag är pro-Lennart han förtjänar bättre kläder, säger Camilla Thulin.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev