Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

SVT-meteorologen kunde knappt andas i sändning

Publicerad: 6 november 2012, 07:32

Åsa Rasmussen i Rapports sändning i går kväll.

Foto: SVT.

För Rapport-tittarna såg det ut som att hon höll på att bryta ihop då meteorologen Åsa Rasmussen hade problem med andningen i nyhetsprogrammets 19.30-sändning i går kväll. Anledningen? Hon hade sprungit in i sändning.


Ämnen i artikeln:

Rapport

Det såg ut som att Rapports meteorolog, Åsa Rasmussen, var nära att  bryta ihop då hon hade uppenbara problem med andningen och hon fick ut  orden med skärrad röst i nyhetsprogrammets 19.30-sändning i går kväll.

I sociala medier undrade oroliga tv-tittare vad som hade hänt, men kunde  slappna av när nyhetsankaret, Lisbeth Åkerman, i slutet av sändningen  förklarade att anledningen till Åsa Rasmussen annorlunda beteende var  att meteorologen hade sprungit rakt in i sändningen.

– Haha, att man inte fattar att man inte får springa in i sändning. Gud  så dumt. Sen kom jag inte för mig att stanna och säga att jag sprungit,  säger Åsa Rasmussen till Aftonbladet.

När ljudteknikern ropade att det var en minut kvar kom hon på att hon hade glömt  knappen man trycker fram nya bilder med och var därför tvungen att springa  tillbaka.

– Totalt kanske 150 meter. Sedan när jag kom tillbaka fick jag ingen  luft. När man måste prata hela tiden försvinner den luft man lyckats  slurpa in. Jag har aldrig varit med om något liknande, haha.

Du verkar inte allt för ledsen ändå?
– Haha, nej, jag är så himla glad att Lisbeth (Åkerman) räddade upp det  på slutet och förklarade vad som hänt. Jag tycker bara synd om de som  hade velat se vädret. De trodde väl att jag höll på att bryta ihop eller  något sånt, säger Åsa Rasmussen till Aftonbladet.

Klippet finns redan på YouTube där det har fått tiotusentals visningar.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

Rapport

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.