Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

SVT och Aftonbladet hjälper dig hitta nytt favoritlag i VM

Publicerad: 9 juni 2014, 07:22

Efter den bittra förlusten mot Portugal förra hösten stod det klart att det inte blir något Brasilien-VM för svenska landslaget. Nu kommer en tröst för vilsna fotbollsfans. Både SVT och Aftonbladet lanserar VM-kompassen – ett test som hjälper dig att hitta ett nytt favoritlag.


Ämnen i artikeln:

Fotbolls-VM 2014SVTSVT Sport

I VM-kompassen hjälper SVT tittarna att hitta ett nytt land att heja på inför Fotbolls-VM som börjar på torsdag. I testet får användarna svara på alltifrån, favoritspelare, vilken målgest man föredrar till vilken mat och dryck man helst intar i samband med en fotbollsmatch framför texen.

Enkäten som består av 20 frågor går att göra via Facebook eller på vmkompassen.se. Resultaten diskuteras i sociala medier under hashtaggen  #vmkompassen.

Även Sportbladet lanserar "VM-kompassen" inför VM genom en enkät på elva frågor. Här handlar frågorna om hur viktigt det är att vinna, vad man gillar för musik, vilka fotbollsfrisyrer som föredras och hur man ser på filmningar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.