Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

SVT överväger fortsättning på ”Våra vänners liv”

Publicerad: 21 december 2010, 10:38

Serien ”Våra vänners liv” har varit en av den senaste tidens stora tv-snackisar. Igår sändes sista avsnittet som var tänkt att bli det definitiva slutet men nu öppnar projektledaren för en fortsättning. – Vi ska i alla fall träffas och prata om det men vi har inga klara planer idag, säger Maria Nordenberg till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

SVT

Foto: SVT.

Ena regissören fick sparken och serien om samtida manlighet har både hyllats för träffsäkerhet och sågats för att vara byggd på schabloner.

SVT:s ”Våra vänners liv” har nått fram i bruset och engagerat under tv-hösten 2010.

Serien var tänkt att sändas i en säsong men intresset har fått SVT att åtminstone tänka på en fortsättning.
– Vi hade egentligen inte tänkt att det skulle bli det men det är så många som hör av sig. Så vi ska i alla fall träffas och prata om det men vi har inga klara planer idag, säger Maria Nordenberg.

Under säsongen har ”Våra vänners liv” legat stadigt kring 700 000 tittare men sista avsnittet sågs av knappt 500 000.

– Vi torskade mot Sandhamn på fyran. Man kan misstänka att många tänker att de kan se oss senare på SVT Play och så har vi tre repriser, säger Maria Nordenberg.

Hon talar om TV4:s färska deckare med Alexandra Rapaport ”Morden i Sandhamn” som fick en succéstart med 1,6 miljoner tittare.

– Krim vinner ju alltid och så har de ju en mycket populär skådespelare där, säger Maria Nordenberg.

Ove Gustafsson

Ämnen i artikeln:

SVT

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.