Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

SVT-producent nekades inträde till OS

Publicerad: 28 juli 2008, 12:49

Idag åker första gänget från SVT ner till OS i Peking. En person är dock inte med på planet. Johan Bernhagen, producent för SVT Sport, fick avslag på sin ackreditering.


SVT sökte ackreditering för cirka 70 personer till OS i Peking. Alla godkändes utom en. Johan Bernhagen, producent för SVT Sport, nekades. Enligt Kjell Andersson, redaktionschef för SVT Sport, var detta dock bara en miss.

– Vi har skickat in en ny ansökan idag till EBU (The European Broadcasting Union reds anm) som vi söker ackrediteringarna genom. Jag vet faktiskt inte vad det var för fel. Det var väll en miss med en bokstav eller siffra.

Kjell Andersson är övertygad om att den nya ansökan kommer att beviljas och säger till Resume.se att Johan Bernhagen kommer att vara med på planet på fredag istället.

– Jag tror att det är väldigt lugnt. Han har visum och allt annat klart och kommer att åka på fredag. Vi åker ner i tre omgångar och det är ingen stor grej att han åker på fredag istället.

Kommer det här att ställa till några problem i schemat?
– Nej, absolut inte, säger Kjell Andersson.

Linda Fagerlind

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.