tisdag7 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

SVT-profil ska utse Sveriges bästa sockerbagare i Kanal 5

Publicerad: 30 maj 2013, 13:29

Roy Fares

Foto: Pressbild

Roy Fares har blivit ett välbekant ansikte som konditor i SVT:s Go Kväll. I höst kommer han vara med i juryn för det nya programmet "Dessertmästarna" i Kanal 5. Förutom en svensk version av reality-såpan "The undatebles" så satsar SBS Discovery på beprövade format i sina kanaler.

Ämnen i artikeln:

SBS DiscoverySBSTV11

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


TV4 lyfte konditorikonsten med "Hela Sverige Bakar" I höst satsar Kanal 5 på sockerbagare, choklad, socker och grädde nya serie "Dessertmästarna". Här kommer tolv av Sveriges främsta inom dessert och godis att konkurrera om titeln "Sveriges dessertmästare".

Juryn består av framstående konditorer, kockar och andra smakexperter som kommer att bestämma vem som får lämna programmet varje vecka. Ett välkänt ansikte i juryn blir Roy Fares. För den svenska tv-publiken är han kanske mest känd för sina desserttips i SVT:s "Go Kväll". Roy Fares har även blivit utnämnd till Årets konditor och givit ut flera böcker.

En annan nyhet i tablån blir den svenska versionen av den kontroversiella realitysåpan "The Undatebles". I programmet letar åtta funktionshindrade efter kärleken.

Annars satsar SBS Discovery på säkra kort. Succéformat som "Roomservice", "Arga Snickaren", "Partaj" "Breaking News" och "Nugammalt" med Filip Hammar och Fredrik Wikingsson.

"Bergs bärbara talkshow" med Carina Berg får förnyat förtroende liksom grabbarna i "Café Bärs".

I Kanal nio går "Motor" upp för andra säsongen. Bland de utländska serierna sänds bland annat en femte säsong av "Sons of Anarchy".

I Kanal 11 går "Emily Owens MD" upp för första gången med Meryl Streeps dotter Mamie Gummer i titelrollen.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev