Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

SVT-serie skildrar Uppsalas studentliv

Publicerad: 13 april 2016, 11:07

I dokumentärserien "Studentens lyckliga dagar" får vi följa med unga studenters väg till ett vuxet liv. Men på vägen dit är det mest fester, sittningar och nationsliv som gäller.


Ämnen i artikeln:

Nanushka TelevisionSVTNathanel Goldman

Nästa vecka har SVT:s nya serie "Studentens lyckliga dagar" premiär. I serien, som är producerad av Nanushka Television, får vi följa med studenternas liv i Uppsala. Men minst verkar det handla om just studierna, utan mer om allt runt omkring: fester, baler, sittningar och nationer.

Nanushka Television, som tidigare har producerat tv-serier för SVT, är glada över uppdraget.

– Det är fantastiskt roligt att SVT fortsätter ha förtroende för oss och att vi nu tagit fram en ny playserie för glappet-målgruppen, 15-18-åringar, som för första gången ska skildra hur studentlivet i Sverige faktiskt ser ut i dag, säger Nathanel Goldman, exekutiv producent på Nanushka Television, i ett uttalande.

Serien sänds i 6 avsnitt och varje avsnitt är 14 minuter. Premiär för "Studentens lyckliga dagar" är den 21 april på SVT Play, men trailern kan du se redan nu:

Louise Lindberg

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.