Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

SVT värvar Kirchsteigers ersättare från TV4

Publicerad: 26 mars 2008, 14:22

Här är SVT:s fräcka värvningskupp. Ernst Kirchsteigers efterträdare i Sommartorpet blir Isabelle Halling –stor profil i TV4:s Äntligen hemma.


Isabelle Halling. Foto: SVT.

Ernst Kirchsteigers övergång till TV4 i somras slog ner som en bomb i tv-Sverige. Kirchsteiger var då ytterligare en i raden av profiler som valde att byta SVT mot TV4.

Men nu svarar SVT med en fräck värvningskontring. Ernst Kirchsteigers efterträdare som programledare för Sommartorpet blir TV4-profilen Isabelle Halling, inredare i Äntligen hemma. Hon kommer att leda det populära programmet tillsammans med Stefan Larsson, tidigare praktikant på Sommartorpet.

–  Att få leda Sommartorpet är en fantastisk chans. Jag gillar programmet och det  som det står för. Torpet kommer att sätta mina inredningskunskaper på   prov på ett helt annat sätt än  jag varit med om tidigare. Jag ser verkligen fram emot inspelningsstarten i  april, säger Isabelle Halling i en kommentar.

Läs även: Timell hoppas på Ernst i Äntligen hemma

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.