Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

SVT vill förlänga med Marklund

Publicerad: 11 augusti 2014, 09:26

Petra Marklund i Allsång på Skansen.

Foto: SVT.

Trots dalande tittarsiffror är SVT nöjda med programledaren Petra Marklund. Programchefen Thomas Hall vill nu förlänga med artisten. – Just nu skulle jag tycka att det mest logiska och naturliga är att Petra gör tre år, säger han till TT, enligt Aftonbladet.


Ämnen i artikeln:

Petra MarklundThomas Hall

Under sommaren har publikmagneten Allsång på Skansen brottats med längre tittarsiffror än tidigare. Bland annat noterades den sämsta siffran på sex år för ett enskilt program i slutet av juli.

Förklaringen som SVT lyfter fram är den generella nedgången i tv-tittandandet samt konkurrensen från Fotbolls-VM. Den nya programledaren Petra "September" Marklund är de däremot nöjda med. Därför ska de nu försöka övertala henne att fortsätta.
– Min åsikt är klar och har varit så i många veckor. Jag kommer så klart att försöka övertala henne till det. Men det är en viktig fråga för SVT, så det är fler som ska tycka så. Framför allt måste hon själv vilja. Det kostar ju på, det är ett krävande jobb, säger Thomas Hall, programchef för underhållning på SVT, till TT.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Petra MarklundThomas Hall

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.