Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Tar betalt för Zlatan

Publicerad: 6 oktober 2008, 08:51

De som vill se Zlatan i Champions League framöver måste köpa paketet där Viasat Fotboll ingår. TV6 kommer inte längre ha de bästa matcherna. – Visar vi Zlatan så blir det i Viasat Fotboll, säger sportchefen Per Tellander.


Zlatan Ibrahimovic. Foto: Rickard Kilström.

Viasats nya kanalstruktur med Viasat Sport, Viasat Fotboll och Viasat Motor hänger ihop och kostar enligt Per Tellander 59-99 kronor i månaden beroende på vilken operatör man har.

Tidigare har TV6 visat de bästa Champions League-matcherna gått i TV6, men det blir det ändring på nu. TV6 kommer att sända en Champions League-match i veckan, men inte den bästa.

I stället läggs guldkornen i Viasat Fotboll. På motsvarande sätt kommer Formel 1, med Stefan ”Lill-Lövis” Johansson som ny expert, ligga i Viasat Motor – TV6 visar bara kvalet och ett sammandrag.

Den 17 oktober är det premiär för de nya kanalerna.

Vill man se det bästa av Champions League och Formel 1 framöver måste man med andra ord köpa till de nya kanalerna  om man inte redan är Viasat-kund.

– Vi möter kundernas önskemål, de vill ha renodlade kanaler. Vi har haft lite problem med våra varumärken tidigare och det har varit med kvantitet än kvalitet. Nu blir det mer kvalitet, säger Tellander.

I Viasat Fotboll kommer de värvade profilerna som Glenn Strömberg, Sladjan Osmanagic & co att få stort utrymme med egna program.

Under Champions League-kvällarna kommer även Viasat Sport och Viasat Motor att visa matcher.

Viasat Golf är fortfarande separat.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.