Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Telenor ny huvudsponsor för Melodifestivalen

Publicerad: 9 september 2013, 08:07

Telenor Sverige blir ny huvudsponsor för Melodifestivalen och planerar en satsning på mobiler ooch surfplattor.


Ämnen i artikeln:

Melodifestivalen

2014 års upplaga av Melodifestivalen blir den 54:e i följd och den allra första med Telenor Sverige som huvudsponsor. Syftet med sponsorskapet är att bland annat att stärka tittarnas upplevelse av Melodifestivalen genom att göra den tillgänglig även bortom tv-soffan. Därtill planeras en rad aktiviteter för Telenorkunder, arenabesökare och övriga tittare. Vilka aktiviteter det rör sig om är ännu en hemlighet.

–  Vi är givetvis väldigt stolta över det här sponsorskapet, Melodifestivalen är en stor kollektiv familjehögtid med flera miljoner tittare varie år. Tävlingen har blivit en folkfest som sträcker sig långt utanför tv-soffan och numera har flyttat in i både mobiler och surfplattor. Genom våra flexibla produkter och tjänster vill vi tillgängliggöra Melodifestivalen ännu mer, säger Patrik Söder, Head of Brand & Communications på Telenor Sverige.

Melodifestivalens turné 2014 startar i februari nästa år med sex deltävlingar runt om i landet och avslutas med en stor final i Stockholm i slutet av mars. Telenor kommer att vara närvarande under hela turnén. Live Nation, landets största arrangör av konserter och evenemang, arrangerar Melodifestivalens turné tillsammans med Blixten & Co.

–  Det känns jättebra att få Telenor Sverige som samarbetsparter. De har visat ett stort engagemang och Telenors ambition att satsa på familjen som en särskilt viktig grupp går väl i linje med vad vi önskar hos en sponsor för Melodifestivalens turné, säger Anders Leijon, Project Director på Live Nation. Jag ser fram emot en mycket spännande tid framöver tillsammans med Telenor.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Melodifestivalen

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.