Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

"This is the end"

Publicerad: 28 september 2010, 14:39

Det  skulle ha varit en tv-trailer till nya säsongen av Paradise Hotel. Men MTG bestämde sig för att använda en annan film.
– Jag tror man gjorde en bedömning att känslan inte riktgt passade formatet. Men den är alldeles för genial för att glömmas bort, säger Max Lagerbäck, presschef på MTG TV.
Nu kan du se filmen här:


Ämnen i artikeln:

Alex SchulmanParadise HotelMTG TV

Här gör Alex Schulman parodi på Martin Sheens klassiska öppningsscen från filmen Apocalypse Now. Med Whiskeyglaset i handen förbannar han staden och rummet som han befinner sig i innan inspelningarna ska dra igång. Tanken var från början att klippet skulle användas som trailer i tv. Men MTG kom på andra tankar och skrotade den idén.

– Men med tanke på Alex Schulmans strålande skådespelartalang, och framför allt knytnävsslaget mot spegeln, tyckte vi att det vore synd om filmen försvann på någon hårddisk, säger Max Lagerbäck.

Så nu är tanken att den ska få en viral spridning?

– Där är du nog något på spåren. Vi kommer lägga upp den på Youtube och hoppas på spridning i de sociala mediekanalerna.

Se originalet här.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.