Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Thomas Hall får ny roll på SVT

Publicerad: 27 juni 2013, 12:17

Thomas Hall, i dag evenemangschef inom allmän-tv Stockholm blir ny programchef för underhållning inom samma ort och division på SVT. Han efterträder Mathias Engstrand därmed som tillträder ny tjänst som programbeställare för underhållning och sport.


Thomas Hall kommer att bibehålla huvudansvaret för SVT:s evenemangsprojekt och kontakten med externa samarbetspartners framgent.

– Jag är jätteglad för denna nya och spännande utmaning. Jag tycker det är coolt av SVT att välja en 47 årig nybliven pappa med scenskräck till ny programchef för underhållning inom allmän-tv Stockholm. Jag räknar med att behöva använda allt jag lärt mig under de senaste 24 åren i branschen för att bevisa mig bland alla superproffs här på underhållningsavdelningen, säger Thomas Hall.

Thomas Hall har arbetat på SVT i olika omgångar i sammanlagt åtta år och har bred erfarenhet inom underhållning som genre. Bland annat har han varit produktionsledare för SVT Nöje och Wegelius TV, programchef på TV8 och projektledare för Melodifestivalen under flera år.

Thomas Hall börjar sitt nya uppdrag 1 september.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.