Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Tillbaka – trots kritikstormen

Publicerad: 22 oktober 2008, 10:40

Katrin Zytomierska får behålla programledarjobbet för ”Idol Eftersnack” på TV400, trots de kontroversiella uttalandena. – Katrin förtjänar en andra chans, säger TV4:s programdirektör Åsa Sjöberg till Nyhetskanalen.se.


Katrin Zytomierska fortsätter som programledare. Foto: TV4

Efter de kontroversiella uttalandena mot Idol-deltagare och författaren Marcus Birro har TV4 under flera dagar diskuterat Katrin Zytomierskas framtid som programledare.

I dag kom beskedet – hon får behålla sitt jobb.

– Det är som vi sagt hela tiden att det varit ett timeout-läge, Katrin har aldrig fått sparken, och efter moget övervägande har vi kommit fram till att hon blir kvar, säger TV4: s programdirektör Åsa Sjöberg till Nyhetskanalen.se.

–  Det här är en ny roll för Katrin och vi har inte lyckats förmedla bra nog vad hennes programledarskap skulle innebära. Missen från vår sida var att inte vara tillräckligt tydliga och coacha henne på ett bra sätt. Men nu måste vi stötta Katrin och leda henne på ett bra sätt så hon kan finna sin roll i programmet.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.